Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 17:24
Tuchel bekræfter: Chelsea-profiler misser Liverpool-brag

To af Chelseas fremtrædende spillere denne sæson misser kampen mod Liverpool.


Thomas Tuchel må se bort fra Chelseas mest scorende spiller og den bedste forsvarsspiller, når han torsdag skal sætte sin startellever til kampen mod Liverpool.

Selvom både Tammy Abraham og Thiago Silva har været tilbage på træningsbanen i denne uge, er det endnu for tidligt at bringe dem i spil på Anfield.

- Thiago havde sin første træning med holdet, men han gennemførte ikke sidste øvelse. Det var ikke på grund af smerter eller noget, men blot for ikke at tage risici. Jeg går ud fra, at han træner i dag, men han er ikke på 100 procent, så han er ikke med mod Liverpool.

- Tammy havde nogle problemer med sin ankel igen i går, så lad os se, hvordan det forløber, sagde Tuchel på et pressemøde tidligere i dag.

Samtidig kunne Chelsea-manageren dog fortælle, at Callum Hudson-Odoi er blevet en lille skade kvit og er klar mod Liverpool.

- Callum har slet ingen problemer. Han trænede fuldt med holdet i går.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED