Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 10:57
Tuchel afslører: Ville hente Manchester United-stjerne

Thomas Tuchel forsøgte i sin tid som PSG-træner at lokke Manchester United-stjernen, Bruno Fernandes, til den franske hovedstad.


Thomas Tuchel forsøgte i sin tid som PSG-træner at lokke Manchester United-stjernen, Bruno Fernandes, til den franske hovedstad.

I dag er Tuchel træner for Chelsea, hvor han har haft fint med succes i de seneste kampe.

Det var dog en mission som ikke lykkedes. Tuchel er af den overbevisning, at Fernandes er en af de bedste midtbanespillere i verdenen.

- Jeg blev gjort opmærksom på hans talent gennem min daværende sportsdirektør, Antero Henrique, som er portugiser.

- Vi kæmpede hårdt for at holde en forbindelse til ham og for at hente ham til klubben. Vi så flere og flere kampe med ham og forsøgte at få det til at ske.
 
- Det endte som bekendt med, at han skiftede til United, og jeg var aldrig i personlig kontakt med ham, men vi forsøgte og han ville noget andet. Det er skidt, at vi står overfor ham i dag.
 
- Den betydning, han har haft for Manchester United, siden han ankom, er ubeskrivelig, tilføjer Tuchel.
 
- Det er forrygende. Han er en af de bedste midtbanespillere i verdenen.
 
Chelsea møder Bruno Fernandes og Manchester United søndag 17.30.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED