Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 09:57
Truppen skal holdes samlet: United afviser forsøg på at leje midtbaneprofil

Ifølge ESPN har Manchester United ingen intentioner om at udleje Donny van de Beek.


De fleste havde sikkert forventet, at Donny van de Beek ville få mere spilletid, end han hidtil har gjort for Manchester United, men manglen på minutter er ikke ensbetydende med, at hollænderen ikke har en rolle at spille for The Red Devils.

Ifølge ESPN har Manchester United nemlig afvist adskillige andre klubbers forsøg på at leje den hollandske midtbanespiller, fordi Ole Gunnar Solskjær ønsker at opretholde en bred og konkurrencedygtig trup, der kan spille med om titler i Premier League, FA Cuppen og Europa League.

Det samme skulle også gælde spillere som Brandon Williams og Axel Tuanzebe. Der skulle have været interesse i begge forsvarere fra andre klubber, men Solskjær ønsker ikke at risikere noget ved at udleje spillere, som potentielt kan blive essentielle senere på sæsonen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED