Troy Deeney sikrede Watford sejren i chancefattigt opgør

Af Pelle Rigtrup
24.02.2018 Kl. 19:26
Med et kvarter tilbage af opgøret sikrede Troy Deeney Watford en 1-0 sejr over Everton i lørdagens sene Premier League-kamp.

Lørdagens sene Premier League-opgør stod mellem Watford og Everton, der begge løb ind til opgøret med en række svingende resultater i bagagen.

1. halvleg bød ikke på én eneste stor chance, og generelt var opgøret præget af mange fejlafleveringer og dårligt fodboldspil.

Ingen af de to hold kunne finde melodien, og først efter små 52 minutter kom Evertons Michael Keane frem til kampens første store chance, da han headede bolden forbi mål.

Keanes mulighed bragte en smule liv ind i opgøret, og hjemmeholdet fra Watford begyndte så småt at true gæsternes felt.

En stor fejl fra Jordan Pickford var tæt på at koste for Everton, der dog slap med skrækken. Kort tid efter gik det dog galt for the Toffees, da Troy Deeney modtog bolden i feltet og smaskede den op i nettaget.

Everton formåede ikke at svare igen, og Sam Allardyces tropper måtte derfor forlade banen med et nederlag, mens Watford sikrede sig tre livsvigtige point i jagten på overlevelse.