Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Troværdigt medie: OB byder på Premier League-spiller

Af Emil Plovgaard
07.01.2023 Kl. 11:26
OB har budt på en offensivspiller fra Premier League.

En række klubber jagter Nottingham Forest-midtbanespilleren Ateef Konaté.

Den 21-årige franskmand kan forlade Premier League-oprykkerne på en lejeaftale i dette transfervindue, og det har en alenlang liste af klubber tænkt sig at udnytte.

Således kan det normaltvist troværdige medie The Athletic konkludere, at Superliga-klubben OB også jagter Konaté på en lejeaftale for den resterende del af sæsonen.

For nylig mistede OB klubbens helt store offensive stjerne i form af Issam Jebali, der skiftede til japanske Gamba Osaka for en rapporteret transfersum på otte millioner kroner.

Derfor er klubben ifølge fodbolddirektør Björn Wesströms eget udsagn også på jagt efter en ny offensivspiller i indeværende transfervindue, men Wesström fortalte også, at det ikke var sikkert, der kom en direkte afløser for Jebali.

OB må dog forberede sig på, at der er stor kamp om Konatés underskrift. Championship-klubberne Stoke og Bristol City er også på udkig efter franskmanden, der i sommeren 2021 skiftede til Forest fra Le Havre i hjemlandet.

Desuden meldes der også om interesse fra flere klubber i Englands tredjebedste række, League One.

Konaté har kontrakt med Forest frem til sommeren 2024, og ifølge The Athletic, er der store forventninger til franskmandens fremtid på City Ground i Nottingham.

Konaté har i denne sæson været tilknyttet Forests reservemandskab, der spiller i Premier League 2, og her har han været en af nøglespillerne i hele ligaen med sine fem mål i seks kampe.

LÆS OGSÅ: VM-stjerne afslører: Liverpool er min drømmeklub

LÆS OGSÅ: Manchester United enig med VM-angriber

Annonce