AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2021 10:48
Troværdig journalist: Manchester United forhandler nu med franskmand

Den troværdige journalist, Andy Mitten, melder nu, at Manchester United er i dialog med franske Rudi Garcia.


Der er fortsat godt gang i rygterne omkring det ledige managerjob på Old Trafford.

Inden for det seneste døgn har der været så mange meldinger, at det efterhånden er svært at finde rundt i.

I går var der bl.a. meldinger om, at Manchester United føler sig selvsikre på at ansætte Mauricio Pochettino inden for nærmeste fremtid. I går aftes blev det så berettet, at Manchester United havde Ernesto Valverde til samtale.

Det tyder på, at Manchester United-ledelsen vil snakke med flere personer om jobbet for at sikre, at de finder den rette, selv om det måske kun er et job, der gælder for resten af sæsonen.

Andy Mitten, der anses for at være en af mest troværdige journalister omkring Manchester United, kan nu afsløre, at klubben nu er i dialog med Rudi Garcia.

- Rudi Garcia har været til samtale med Manchester United om rollen som midlertidig manager, skriver Andy Mitten på The National News.

Den 57-årige franskmand har stået i spidsen for Lille, Roma, Marseille og senest Lyon, som han forlod efter sidste sæson. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE