AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2020 20:51
Troværdig journalist: Arsenal sætter disse tre midterforsvarer til salg

The Athletics-journalisten David Ornstein erfarer i dag, at Arsenal har udset sig tre af deres egne forsvarsspillere, som de vil sende på transferlisten.


Arsenal har i en årrække haft problemer defensivt, og selvom de virkede mere solide inden afbrydelsen af sæsonen, så er træner Mikel Arteta stadig ikke tilfreds med, hvad han har til rådighed i sin bagkæde.

Det erfarer den anerkendte og troværdige The Athletics-journalist David Ornstein, der er blevet 'informeret' om, at The Gunners' har udpeget hele tre midterforsvarer, som de vil skille sig af med til sommer.

Det drejer sig angiveligt om trioen Sokratis, Rob Holding og Shkodran Mustafi.

Ornstein forklarer, at Arteta ikke mener, at Sokratis og Holding besidder det tekniske niveau til hans spillestil, mens han generelt ikke har nok fidus til Mustafi, der laver for mange fejl.

Rob Holdings skadesproblemer skulle tilmed være en del af beslutningen om at smide englænderen på porten.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED