Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2020 10:09
Trofæ-tørke siden 2008: Bale vil vinde titler med Tottenham - i denne sæson

Tottenham skal ikke bare kæmpe med om én titel i denne sæson - men alle mulige.


Den tilbagevendte Gareth Bale er klar til at ændre mentaliteten i Tottenhams omklædningsrum. Det skriver det verdensomspændende nyhedsbureau, AFP.
 
På trods af klubbens forbedrede resultater i de senere år, så har Tottenham ikke vundet et trofæ siden 2008.
 
Men det vil Gareth Bale, sammen med José Mourinho, altså lave om på.
 
- Vi har en trup, hvor hver eneste spiller kæmper. Man skal virkelig spille godt for at tilkæmpe sig en plads i startopstillingen, siger Mourinho.
 
- Vi har en så bred og god trup, at jeg ikke kan pege en spiller ud og fortælle ham, at han er mit førstevalg, fortsætter den portugisiske træner.
 
Gareth Bale ved, hvordan det er at vinde et trofæ efter sit ophold hos Real Madrid. På trods af, at waliseren vandt 13 trofæer i den spanske hovedstad, så beskrives hans ophold i klubben som et, der i bedste fald var middelmådigt.
 
- Ved at komme til Madrid, vinde trofæer og nå langt med landsholdet, føler jeg, at jeg nu har den vindermentalitet, der skal til, for at vinde trofæer, siger Bale.
 
- Man indser det ikke, før man står i situationen. I finalen, hvor man skal lære at håndtere presset og sine nerver. 
 
- Det er noget, man skal lære af erfaringer, så det er forhåbentlig noget, jeg kan tage med mig ind i omklædningsrummet. Troen på, at vi kan vinde et trofæ.
 
- Det er målet i denne sæson. Ikke bare at vinde et trofæ, men at kæmpe med om det i samtlige turneringer, slutter Bale.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED