AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 21:44
Trods vedvarende transferrygter: Hodgson imponeret over Palace-profil

Vedholdende rygter sendte i løbet af det netop afsluttede Premier League-transfervindue Crystal Palaces Wilfried Zaha til både Arsenal og Everton. Der gik dog intet skifte igennem for ivorianeren, der i stedet tørnede ud for London-klubben lørdag.


En lang sommerferie - på bagkanten af sine præstationer for Elfenbenskysten i African Nations Cup - betød, at Wilfried Zaha lørdag eftermiddag måtte nøjes med cirka 25 minutters spilletid og en udgangsposition på bænken, da Crystal Palace tog imod Everton. 

Samtidig har kantspilleren hidtil igennem sommeren været sat i forbindelse med et skifte til blandt andre netop Everton - og manglende fokus fra den 26-årige Crystal Palace-profil ville derfor ikke være at anfægte. 

Imidlertid bidrog Wilfried Zaha, da han kom ind for Andre Ayew i det 65. spilleminut, med flere oplæg til fine chancer for hjemmeholdet, der dog ikke kunne omsætte oplæggene til scoringer. Men indsatsen havde Crystal Palace-manager Roy Hodgson ikke en finger at sætte på efterfølgende. 

- Han håndterede det meget flot, og publikum hjalp også til. De gav ham en fornem velkomst, og det var dejligt at se ham give en ny og anden dimension til vores spil, siger Roy Hodgson ifølge Crystal Palaces officielle hjemmeside. 

Wilfried Zaha scorede i sidste sæson ti gange i 34 Premier League-optrædener for Crystal Palace. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED