AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2020 14:41
Trods udsigt til høj løn: Tidligere Premier League-toptræner afviser Newcastle

Newcastle tilbød André Villas-Boas en lukrativ kontrakt, men portugiseren har valgt at sige nej til tilbuddet.


André Villas-Boas vender ikke tilbage til Premier League for at stå i spidsen for Newcastle.

For ifølge L’Equipe har portugiseren afvist en forespørgsel fra the Magpies, der inden længe ventes at blive overtaget af en stenrig saudiarabisk investeringsfond.

For at styrke sig på sidelinjen har Newcastle tilsyneladende en plan om at skulle erstatte Steve Bruce med et større trænernavn, og her var André Villas-Boas havnet på ønskelisten efter en imponerende sæson i spidsen for Marseille.

Samtidig har der været en del rygter om, at han kan være på vej væk fra den franske klub, der for nylig har sagt farvel til sportsdirektøren i form af Andoni Zubizaretta.

Men det bliver altså ikke hos Newcastle, at Villas-Boas fortsætter sin karriere, for selvom den engelske klub tilbød en klækkelig lønforhøjelse, har han angiveligt valgt at takke nej.

Villas-Boas har en fortid hos både Chelsea og Tottenham, hvor han dog havde yderst blandet succes begge steder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED