AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 14:47
Trods stillingskrig: United og Dortmund forventer stadig Sancho-aftale

Manchester United og Dortmund forventer fortsat begge, at man når til enighed om en handel for Jadon Sancho, selvom ingen af parterne giver sig i forhandlingerne lige nu.


Det kan godt være, at Dortmund har ladet det sive i tysk presse, at Jadon Sancho ikke har mistet værdi trods coronakrisen og derfor stadig koster op mod £120 millioner.

Og det kan også godt være, at Manchester United har lækket til engelsk presse, at klubben nægter at betale mere end £100 millioner på grund af coronakrisen.

Det ændrer dog ikke på, at begge klubber fortsat forventer at nå til enighed om en aftale denne sommer.  Det erfarer 90 Min, der citerer en kilde tæt på forhandlingerne mellem de to klubber.

- Der er dødvande mellem de to klubber lige nu. Dortmund har ladet United vide, at de ikke er tvunget til at sælge og ikke lader sig presse til det, mens United insiterer på, at de ikke vil betale for meget. Trods den seneste udvikling forventer begge sider dog stadig, at handlen bliver en realitet før eller siden denne sommer.

Forleden skrev det tyske medie Spox, at Jadon Sancho var fast besluttet på at forlade Dortmund til sommer, og presser Sancho selv på, forstørres chancen for at Dortmund er mere villige til at gå på kompromis om prisen måske.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED