Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 11:48
Trods spillernes bekymringer: Klubberne skal stemme om kropskontakt til træning

I næste uge skal Premier League-klubberne stemme om, hvorvidt kropskontakt til træning skal tillades.


Flere Premier League-spillere har udtrykt bekymring for, at man har genoptaget træningen igen, selvom det i første omgang foregår i små grupper og med respekt for den sociale distance.

Men Premier League har færdiggjort det næste skridt i processen, der involverer kropskontakt til træningerne, og det skal klubberne i næste uge stemme om, hvorvidt det skal godkendes.

Sky Sports skriver i dag, at Premier League vil konsultere spillere og managere, inden der bliver stemt om det på næste møde onsdag den 27. maj.

Spillere som Troy Deeney og N’Golo Kanté træner lige nu ikke med holdkammeraterne af frygt for coronavirussen, men langt flere spillere er bekymrede for udsigten til at skulle træne med kropskontakt.

I løbet af i dag er det forventet, at spillerne vil modtage svar på deres coronatest, som de har været udsat for på træningsanlæggene torsdag og fredag i denne uge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED