AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2019 21:38
Trods reservetjans: Romero tænker ikke på United-exit

Der er ingen tvivl om målmandshierakiet i Manchester United, men det får ikke Sergio Romero til at overveje at forlade klubben.


Sergio Romero har siden ankomsten til Manchester United i 2015 blot spillet syv Premier League-kampe for De Røde Djævle. 

Normalvis ville manglende spilletid få en spiller til at overveje et exit, men Uniteds argentinske reservemålmand nyder tilværelsen i den røde del af Manchester: 

- Jeg er 32 år, men jeg træner som en på 20. Jeg har ikke ændret mig, og jeg håber, at jeg i de kommende år kan vise fansene, at jeg stadigvæk er her, og at jeg nyder at være her. Mit mål er at vinde flere ting med klubben, udtaler han ifølge Goal.

Trods rollen som andenmålmand kan Romero prale af hele 28 clean sheets i 47 kampe for Manchester United, hvilket er en yderst flot statistik, som argentineren kan udbygge i dag. Han har nemlig fundet vej til målet i Manchester Uniteds Europa League-opgør mod Partizan, der bliver spillet netop nu. 

32-årige Romero har kontrakt med Manchester United indtil sommeren 2021. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED