AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 08:31
Trods nyt kontrakttilbud: Willian vil hellere væk fra Chelsea

Mundo Deportivo skriver, at den brasilianske winger ikke har travlt med at skrive under på det kontrakttilbud, som Chelsea har præsenteret for ham.


Willian har længe indikeret, at han gerne ville forlænge sit ophold på Stamford Bridge, men den 31-årige winger vil ikke slå sig til tåls med en etårig kontraktforlængelse - hvilket typisk er det, Chelsea tilbyder spillere over 30.

Sådan har narrativet længe været i de engelske medie, men nu skriver spanske Mundo Deportivo, at Chelsea faktisk har tilbudt Willian en toårig kontraktforlængelse.

Alligevel har brasilianeren ikke travlt med at forlænge. Han har gennem de seneste to somre været et transfermål for FC Barcelona, og selvom han nyder livet i London og føler sig komfortabel i Chelsea, så ville han foretrække et skifte til de catalanske giganter.

Derfor haster det ikke med at skrive under på den nye Chelsea-kontrakt, da Willian, der har kontraktudløb med The Blues efter denne sæson, frit kan begynde at forhandle med andre klubber efter nytår.

Derfor vil han hellere se tiden an og se, om FC Barcelona følger op på sin langvarige interesse og tilbyder ham en kontrakt fra næste sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED