AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:11:2019 17:02
Trods millionløn: City-profil studerer ved siden af fodbolden

Rodri har ikke stiftet familie endnu, og derfor bruger han tiden på at studere.


Der har aldrig været flere penge i fodbold, end det der er i dag, og slet ikke hvis man spiller for en klub som Manchester City.

I sommer skiftede Rodri til Manchester City og skrev under på en femårig kontrakt, hvor han tjener adskillige millioner om måneden.

Det giver en fremtid, hvor man er økonomisk uafhængig, og derfor er der også mange spillere, der ikke tager en uddannelse, men ikke Rodri.

Han studerer ved siden af fodbolden i Manchester City og satser på at blive færdig med sin uddannelse i 2020.

- Jeg har lært, at det er en del af livet at tabe. Det er en del af spillet. Vi tabte til Liverpool, og det er sundt at tænke på andre ting, som at være sammen med sin familie eller børn. Jeg har ikke børn, så jeg har besluttet mig for at dedikere min tid med at studere, siger Rodri til MEN.

- Mit første mål er at færdiggøre min titel i 'Business Administraion & Management'. Det er en personlig udfordring. Jeg vil uden tvivl bruge det til noget. Jeg kan godt lide at holde mit hoved i gang med flere ting, lyder det fra City-midtbanen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED