Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2021 20:43
Trods milliardbudget: Newcastle vil kun leje spillere i januar

Der er tilsyneladende ikke udsigt til store transfers i det kommende vindue for Newcastle.


Newcastle er den rigeste fodboldklub i verden, og derfor har klubben også enorme kræfter på transfermarkedet.

Men det er ikke ensbetydende med, at The Magpies også vil bruge store summer på nye spillere i det kommende transfervindue.

Ifølge Football Insider planlægger klubben nemlig en pragmatisk indgang til transfervinduet, og det betyder, at man kun vil leje spillere i løbet af den første måned i 2022.

Man er nemlig begyndt at frygte for en nedrykning i denne sæson, og af den grund ønsker man ikke at handle dyrt ind for så at risikere en tur ned i den næstbedste række med særdeles løntunge spillere.

Ydermere mener klubbens ledelse også, at det bliver svært at lokke virkelig dygtige spillere til klubben under de nuværende omstændigheder.

Efter 12 runder af Premier League-sæsonen ligger Newcastle sidst med bare seks point, og det er endnu ikke lykkedes at vinde en kamp i ligaen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE