Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2021 10:26
Trods "latterligt" bud: Inter kan meget vel acceptere Uniteds Eriksen-bud

Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast vurderer, at der er gode chancer for, at Inter vil acceptere et lejetilbud fra Manchester United.


Befandt vi os ikke midt i en verdensomspændende sundhedskrise, som i den grad giver fodboldklubberne røde tal på bundlinjen, var Manchester Uniteds tilbud om at leje Christian Eriksen aldrig gået.

Men fordi coronapandemien hærger, er det meget muligt, at Inter vil acceptere det rygtede tilbud fra The Red Devils, som normalt ville være blevet anset som latterligt. Det fortæller Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast.

I podcasten påstår han og medværten Ian McGarry, at Inter skulle have tilbudt Christian Eriksen til Manchester United, og at den engelske storklub er villige til at hente danskeren på en halvårlig kontrakt. Klubben vil dog kun betale en lille andel af Eriksens løn, mens lejeopholdet står på; €1,5 millioner af de €4 millioner som den danske playmaker står til at tjene over den næste halvsæson.

Og det kan Inter måske modvilligt blive nødt til at acceptere, vurderer Castles.

- Tilbuddet er et, som under normale forhandlinger ville være blevet grint af i et normalt transfervindue under normale omstændigheder. "Giv os en spiller, som har præsteret i Premier League og betal selv størstedelen af hans løn,"  men Manchester United ved, at Inter har armen vredet om på ryggen, fortæller Castles i The Transfer Window Podcast.

- Jeg tror ikke, Inter har chancen for at sælge ham permanent i dette transfervindue, og det ved de godt. Derfor er det ikke usandsynligt, at United kan få en spiller af Eriksens kvalitet, for Inter vil af med ham, og Eriksen ønsker spilletid.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED