AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 10:07
Trods lang undersøgelse: Cardiff kan ikke udskyde Sala-betaling

Cardiff har ingen ret til at udskyde betalingen for Emiliano Sala, melder Daily Mail.


Emiliano Sala og piloten David Ibbotson forsvandt i deres fly den 21. januar – kort tid efter, at Cardiff havde signet den argentinske angriber for en transfersum på £15 millioner - svarende til 127 millioner kroner.

I sidste uge blev flyet fundet, som Emiliano Sala også befandt sig i.

Nu venter der en lang undersøgelse af flystyrtet, som ifølge Daily Mail kan tage op til et år, og Cardiff ønsker ikke at betale, før undersøgelsen er færdig. 

Det lader dog til, at de ikke har nogen ret til at udskyde betalingen, skriver Daily Mail, som har snakket med eksperter inden for området. 

- Jeg kan ikke se, hvordan klubben kan have en sag i at udskyde betalingen. Hvis de havde indgået en aftale med det firma, som ejer eller leaser flyet, kunne de udskyde det, men det er ikke tilfældet, lyder det fra eksperten James Earl.

Emiliano Sala blev mindet i den netop overståede Premier League-runde, og i Champions League vil holde et minuts stilhed for argentineren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED