Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:09:2021 09:33
Trods landsholdsdebut: Engelsk Chelsea-håb kan skifte nationalitet

Kantspilleren Callum Hudson-Odoi kan bytte sit engelske pas ud med et ghanesisk et af slagsen.


Det engelske fodboldforbund FA forventer, at man nok ikke kommer til at have Chelseas unge kantspiller Callum Hudson-Odoi til rådighed i fremtiden.

Den 20-årige englænder læner sig i skrivende stund op af et skifte af nationalret, så han i fremtiden vil repræsentere Ghanas landshold via sine forældres rødder.

Det erfarer avisen Daily Mail, efter spilleren senest afviste at rejse med det engelske U21-landshold..

Holder formodningen stand om et skifte af nationalret, vil 'CHO' være nødt til at vente til november 2022 med at repræsentere Ghana, da man først må spiller for et landshold tre år efter at have repræsenteret et andet.

Hudson-Odoi, der tidligere var inde omkring A-landsholdstruppen, er blevet overhalet indenom af engelske stjerner som Phil Foden, Bukayo Saka, Jadon Sancho, Marcus Rashford og Jack Grealish, hvilket har tåget udsigten til spileltid.

Også i Chelsea kniber det en anelse med minutterne, selvom hans manager Thomas Tuchel har forsikret, at den unge winger er med i hans planer.

Dette var blandt andet årsagen til, at Callum Hudson-Odoi ikke blev udlejet i sommer trods seriøse tilbud fra både Tyskland og Italien.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE