AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:02:2020 21:39
Trods kritik: Liverpool-legende ser Henry i Pepe

Det er ikke gået efter planen for Nicolas Pepe, som dog fik lidt oprejsning mod Newcastle.


Historien om Nicolas Pepe i Arsenal har været en blandet fornøjelse, da ivorianeren til tider har vist prøver på sit offensive talent, mens han andre gange har haft det svært i kampene.

Det har også betydet, at der er blevet rettet kritik mod Pepe, som kom til Arsenal fra Lille for £72 millioner under Unai Emery.

Han er dog spillemæssigt opblomstret en smule, efter at Mikel Arteta er kommet til. I weekenden var han således flyvende, og han leverede både en scoring og assist i gårsdagens kamp mod Newcastle, som endte 4-0.

Det avler nu ros fra Graeme Souness, der tidligere har både spillet for og trænet Liverpool, og han bliver sammenlignet med en helt særlig Arsenal-spiller i form af Thierry Henry.

- Jeg tror, at der er en rigtig god spiller gemt inde i ham. Han minder mig om den bedste Arsenal-spiller nogensinde, Thierry Henry. Han kom hertil, og havde ikke den bedste første sæson, og tog lidt tid om at falde til, lyder det fra Souness ifølge The Indepedent. 

Souness' hukommelse lader dog ikke til at være helt skarp, da Thierry Henry scorede 17 mål, og leverede otte assists i sin første sæson, 1999/2000-sæsonen, hvor han var kommet til fra Monaco, hvilket må siges at være ganske acceptabelt i en ny liga.

I sidste sæson scorede Pepe 22 mål og leverede 11 assists for Lille, hvilket han har haft svært ved at gentage i denne sæson med fire mål og fem assists i 22 kampe for Arsenal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED