AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2022 19:24
Trods kontroversiel støvle: VM-spiller får ingen straf

Den camourianske VM-profil bliver ikke straffet af FIFA.


Flere VM-nationer havde i sinde at bære et regnbuefarvet under VM for at støttte LGBT+ samfundet, men det fik de ikke lov til.

Det gjaldt bl.a. England og Danmark, men FIFA gjorde det klart, at det var et politisk budskab. VM-nationerne blev derfor truet med karantæne til landsholdsanførerne af FIFA, som valgte at droppe kampagnen.

Siden da har en fodboldstøvle været et samtaleemne, da der figurerer russisk flag på Gaël Ondouas støvler under slutrunde.

Den camourianske midtbanespiller har fået stor kritik af at være Ruslands flag under VM-slutrunden, hvor flere mener, at han bør få en straf.

FIFA samt UEFA har bandlyst Rusland for at deltage i deres turneringer, men Gaël Ondoua vile ikke blive straffet af FIFA. Det skriver Daily Telegraph.

Forbundet mener ikke, at der er tale om en politisk aktion.

Gaël Ondoua flyttede til Rusland i en ung alder, da hans var blev ansat som diplomat, og Gaël Ondoua har dobbelt statsborgerskab.

- Jeg spiller altid i fodboldstøvler med flag, og det stopper jeg aldrig med. Rusland er mit hjem, det er Cameroun også. Hvorfor skulle jeg opgive mit hjem?, siger midtbanespilleren til NRK.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE