Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 19:52
Trods to keeperkøb: Chelsea holder øje med stjernemålmand

Chelsea har kig på at hente Gianluigi Donnarumma i AC Milan, hvis mulighed opstår.


Chelsea har købt både Kepa Arrizabalaga og Edouard Mendy inden for de seneste tre år, men alligevel har The Blues kig på en stjernemålmand forud for sommerens transfervindue, hvor en gylden mulighed kan opstå.

For efter denne sæson har Gianluigi Donnarumma kontraktudløb med AC Milan, og selvom det forventes, at han forlænger aftalen, har der været problemer i forhandlingerne.

Og skal man tro Eurosport er det en situation, som Chelsea holder rigtig nøje øje med tanke på at hente italieneren til sommer på en fri transfer.

Selvom Chelsea til sommer vil prioritere en midterforsvarer og en angriber, vil klubben angiveligt slå til uden at tøve, hvis muligheden for at slå kløerne i Donnarumma opstår.

Til sommer er det stadig forventningen, at Chelsea vil forsøge at komme af med Kepa Arrizabalaga, mens klubben derfor også skal finde en konkurrent til Edouard Mendy.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED