AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 15:18
Trods heftige transferrygter: Watford-manager frygter ikke for profil

Javi Gracia er ikke nervøs for, om Abdoulaye Doucouré er fuldt ud engageret i Watford efter sommerens transferrygter.


Mod slutningen af transfervinduet stod Everton pludselig og ville rigtig gerne have fingrene i Abdoulaye Doucouré, men Watford afviste buddet på den franske midtbanespiller.

Allerede tilbage i januar havde den 26-årige Watford-spiller fortalt, at han gerne ville væk fra klubben, men da Premier League-sæsonen blev skudt i gang i weekenden, var han med fra start i det overraskende 3-0-nederlag mod Brighton.

Og det skyldes blandt andet, at Javi Gracia ikke er nervøs for midtbanespillerens engagement i truppen, og derfor frygter han heller ikke for at lade Abdoulaye Doucouré spille mod Everton i den kommende runde.

- Doucouré er ikke anderledes i forhold til andre spillere. Han fokuseret på at blive bedre hver dag. Er det et statement fra Watford at have sagt nej til Everton? Ja. Sidste sæson købte de en af vores bedste spillere i Richarlison, og efterfølgende fik vi fire point i to kampe mod dem, fortæller Javi Gracia til London Evening Standard.

Watford skal til Goodison Park på lørdag, hvor der er kampstart klokken 16.00. Begge klubber jagter her sæsonens første sejr.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED