Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2021 22:49
Trods EM fravær: PSG vil stadig hente Moise Kean

Moise Kean er stadig et emne i den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain, selvom spilleren ikke er udtaget til Euro 2020.


Moise Kean har haft en fin sæson i det franske, hvor den tidligere Juventus angriber har været udeljet fra Everton til Paris Saint-Germain.

Det har længe forlydt, at PSG er interesserede i at hente Kean på en permanent aftale, og det er såmend stadig situationen på trods af, at italieneren ikke skal med til EM.

For nogle dage siden kom det nemlig ud, at Italien drager til Euro 2020 uden Moise Kean, hvilket kunne formodes at have en indflydelse på sommeraktiviteten vedrørende Keans kontraktsituation.

Avisen Liverpool Echo erfarer via 'franske kilder', at PSG fortsat er opsatte på at sælge Kean, som Everton omvendt er glade for at komme af med.

Fraværet ved EM vil dog kunne få en betydning for Keans prisskilt, da italienerens sløje sidste par måneder ligeledes har set noget af begejstringen omkring ham fordufte.

21 årige Moise Kean har nettet 19 gange i 45 kampe for Paris Saint-Germain i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED