AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2020 20:55
Trods aftale fra juni: Liverpool fejrer potentielt mesterskab i New Balance

Liverpool kommer ikke til at fejre et udsat mesterskab i Nike, selvom flere medier spekulerede i, at det kunne blive tilfældet.


Premier League er udsat på nuværende tidspunkt, og der er endnu ikke en dato på, hvornår ligaen forventes afsluttet, da man fortsat er i tvivl om, hvorvidt der bliver spillet flere kampe i denne sæson.

Skrækscenariet er nemlig, at det ikke vil være muligt at fortsætte sæsonen grundet Corona-virussen, omend der skulle være stor opbakning for at færdigspille sæsonen bag lukkede døre.

Dermed vil Liverpool med al sandsynlighed blive mestre, da klubben ligger nummer ét med 25 point ned til Manchester City på andenpladsen med ni kampe tilbage.

Der er dog opstået en særdeles speciel situation, da Liverpool skifter New Balance ud med Nike til sommer, hvorfor der opstod en marketingmulighed for sidstnævnte, da et udsat mesterskab så potentielt kunne blive fejret i Nike-trøjer fremfor New Balance.

Det blive dog ikke tilfældet, hvis man skal tro London-avisen i News, som skriver, at New Balances aftale med klubben er blevet forlænget, og at der enighed blandt alle parter, trods at Nike ellers skulle overtage sponsoratet fra juni.

Der har ellers været grus i maskineriet i forbindelse med Nikes overtagelse, da New Balance slæbte Liverpool i retten for ikke at forlænge samarbejdet, men stridsøksen virker nu altså til at være begravet, hvorfor Nikes sponsorat, som indbringer Liverpool £70 millioner årligt, nu er udsat til efter sæsonafslutningen fremfor til juni.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED