AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 08:56
Trist Son vil stemple ud med sejr mod Manchester United

Den formstærke Spurs-angriber drager til Asia Cup med Sydkorea efter søndagens kamp mod Manchester United, men håber på at kunne gøre det med en sejr i baglommen.


Son Heung-min er ikke meget for at forlade Tottenham til fordel for det sydkoreanske landshold på så vigtigt et tidspunkt af sæsonen, men han håber, at han i det mindste kan drage afsted til Asia Cup velvidende, at man besejrede Manchester United.

- Det er ikke nemt for mig at forlade holdet på så vigtigt et tidspunkt.  Jeg er meget trist og ked af det, men jeg vil vinde mod Manchester United, så jeg kan drage til Dubai med selvtillid, fortæller Son til Sky Sports.

Sons deltagelse i Asia Cup kan betyde, at han misser op til fem Tottenham-kampe, såfremt Sydkorea præsterer vel til turneringen.  Hidtil har Spurs-angriberen udskudt sin afrejse,  men efter søndagens kamp mod Manchester United går den ikke længere.

- Det er altid et stolt øjeblik at spille for sit land, men det er svært for mig, da jeg allerede har misset en måned af sæsonen for Spurs. Jeg vil tage afsted med tre point, siger Son. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED