Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2020 22:23
Trist Liverpool-profil: VAR dræber kærligheden til spillet

Liverpool fik både en scoring annulleret for en snært offside og et diskutabelt straffespark dømt imod sig i 1-1 kampen mod Brighton lørdag


Premier Leagues evigt aktuelle VAR-diskussion fik igen nyt brændstof efter opgøret mellem Brighton-Liverpool tidligt lørdag. I første halvleg fik Mohamed Salah en scoring annulleret for en milimeter-offside, og i kampens overtid sikrede Brighton sig det ene point på et tvivlsomt straffespark efter involvering fra videodommeren. 

Og selv om The Reds-manager Jürgen Klopp nægtede at diskutere hændelserne efter kampen og begge godt kunne forsvares, så har det ikke stoppet de voldsomme diskussioner dagen igennem.

Især straffesparket begået af Andy Roberston mod Danny Welbeck i det 91. minut har fået sindene i kog. For i og med, at dommeren ikke dømte straffesparket i første omgang, så skal VAR have vurderet, at der forelå en "klar og tydelig fejl" for at omgøre dommen. Og det er bestemt ikke en opfattelse, der deles af alle. 

En af disse er Liverpools James Milner, der på sin Twitter-profil havde følgende svada til videosystemt. 

- Det er "klart og tydeligt", at vi skal tage en alvorlig diskussion om VAR. Jeg er sikker på, at jeg ikke er alene om at føle, at jeg mister kærligheden til spillet, som det ser ud nu.

Med 1-1 resultatet er Liverpool nu oppe på Premier Leagues førsteplads. James Milner måtte undervejs udgå med en forstrækning, der holder ham ude af i hvert fald Liverpools to næste kampe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED