Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:10:2020 16:57
Trist: Blev hentet på Deadline Day - nu er han testet positiv for corona

Crystal Palace må vente lidt med at kunne få gavn af Jack Butland, som er testet positiv for coronavirus.


På sidste dag i det engelske transfervindue forstærkede Crystal Palace truppen ved at købe Jack Butland i Stoke, og han var udset til at skulle presse Vicente Guaita som førstevalg mellem stængerne, men han må vente lidt med at komme i gang.

For Crystal Palace kan nu oplyse, at Butland er blevet smittet med coronavirus.

- Vi havde brug for at hente en ind, men lige så snart Jack kom her, testede han positiv for corona, fortæller Crystal Palace-manager Roy Hodgson ifølge London Evening Standard.

- Han er fanget på et hotelværelse i London. Han selvisolerer sig for at tage en ny test. Forhåbentlig er den negativ, og så kan jeg svare på, hvordan det er at have ham hos os.

- Den gode nyhed er, at han har det godt, men han er skuffet og frustreret over at skulle kigge ind i fire vægge og ikke kan foretage sig noget andet, siger Hodgson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED