Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:09:2021 09:10
Tremmeruskere: Her er 10 Premier League-stjerner som har været fængslet

Vi har taget et kig på 10 spillere fra den bedste engelske fodboldrække, som har været buret inde.


De seneste par har forlydt omkring en varetægtsfængsling af Manchester City-spilleren Benjamin Mendy.

I den anledning har vi sat os til at kigge på 10 andre spillere fra den bedste engelske række, som har tilbragt tid i fængsel.

 

Ian Wright:

Arsenal-legenden besluttede sig som 19-årig for ikke at betale sine bøder for ulovlig kørsel, så i 1982 blev han idømt to ugers fængsel.

Det viste sig dog at blive en vigtig lærestreg for Wright, der har sagt følgende om tiden bag tremmer:

- Jeg sagde til mig selv, at jeg aldrig ville sådan et sted hen igen. Jeg vidste, at jeg blev nødt til at træffe de rigtige beslutninger.

 

Tony Adams:

Adams havde store problemer med alkoholisme gennem en lang årrække, og det indhentede ham, da han stærkt beruset -  27 gange mere end det tilladte - kørte sin bil ind i en mur.

Han blev fænglet i december 1990, men kom ud allerede i februar, selvom han blev idømt en straf på fire måneder.

 

George Best:

Manchester United-ikonet gjorde No.7-trøjen legendarisk for klubben, men hans livsstil udenfor banen var præget af fester og alkoholproblemer.

I 1984 blev han dømt skyldig i at have kørt bil påvirket samt overfald på en politibetjent, hvorefter han måtte tilbringe et stykke tid som tremmerusker.

 

Joey Barton:

Den hårde midtbane-hund blev kendt skyldig i vold og overfald i Liverpool-by og blev idømt seks måneders fængsel, hvoraf han dog kun afsonede 74 dage.

Han blev senere idømt en betinget dom på endnu fire måneder, da han indrømmede at have overfaldet holdkammeraten Ousmane Dabo.

 

Adam Johnson:

Den tidligere Manchester City- og Sunderland-profil blev idømt seks års fængsel i 2016 for seksuel omgang med en mindreårig fan.

Han blev med rette fyret af Sunderland, men endte med at blive løsladt før tid i marts 2019.

 

Duncan Ferguson:

Everton-legenden havde sine problemer udenfor banen og blev sigtet for overfald fire gange.  I tre af tilfældene slap han med en bøde, men da han nikkede Raith Rovers-forsvarer John McStay en skalle på fodboldbanen, svingende dommeren sin hammer.

Ferguson blev idømt tre måneders fængsel for det.

 

Eric Cantona:

Manchester United-legenden var ude efter blot tre timer, da kaution blev stillet, men I husker nok alle, hvordan franskmanden kung fu-sparkede en Crystal Palace-tilhænger under en kamp.

Cantona blev faktisk idømt to ugers fængsel for den spektakulære episode, men endte altså kun med at tilbringe få timer bag tremmer.

 

Jermaine Pennant:

Moralen må være, at man skal lade være med at køre bil, når man er beruset, for det er desværre noget, flere Premier League-spillere har rusket tremmer for.

Pennant er ingen undtagelse, for han crashede sin Mercedes ind i en gadelygte. Tre månder i fængsel lød straffen på, men han var på fri fod igen efter blot en enkel.

 

Marcos Alonso:

Chelsea-backen stod oprindeligt til at skulle tilbringe fire år i fængsel, da han kørte galt i 2011. Det resulterede på tragisk vis i en 22-årig kvindelig medpassagers død.

Det viste sig efterfølgende, at Alonso havde siddet bag rattet med tre gange så meget alkohold i blodet som tilladt.

Dommen blev efterfølgende reduceret til 21 måneder i fængsel, inden han til sidst endte med at betale en bøde på €500.000 i erstatning til ofrets familie.

 

Jan Mølby:

Den danske Liverpool-legende blev idømt tre måneders fængsel efter at være kørt galt i sin bil udenfor en natklub i Liverpool i 1988/89-sæsonen.

Daily Mirror har danskeren citeret for at sige følgende:

- Folk siger, det ikke er slemt, men det er det. Jeg sov ikke de første to dage i fængslet, for jeg var bange

 

PREMIER LEAGUE ER SNART TILBAGE, OG DET FEJRER VI MED FEDE PRÆMIER PÅ INSTAGRAM:

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE