Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2021 08:49
Tredobler hans løn: Ung Arsenal-profil er blevet tilbudt ny kontrakt

Daily Mail skriver, at Emile Smith-Rowe kan se frem til en stor lønstigning efter sine flotte præstationer for klubben.


Emile Smith Rowe har vist sig som en mand, der er værd at beholde for Arsenal, så derfor er det intet under, at The Gunners nu næsten er klar til at tredoble stortalentets nuværende kontrakt. Det skriver Daily Mail.

Den 20-årige englænder har haft en hovedrolle i klubbens resultatmæssige kovending til det bedre, og Arsenal har endnu ikke tabt en kamp, hvor Smith Rowe startede inde i denne sæson.

Derfor er klubben klar til at tilbyde ham en forbedret kontrakt på op mod £40.000 ugentligt, hvilket er noget af et spring fra de cirka £15.000, han tjener i øjeblikket.

Smith Rowe, der har fået kælenavnet Croydon De Bruyne, skulle tiltrække interesse fra andre klubber efter sine flotte præstationer for Londonklubben gennem de seneste uger. Arsenal er dog overbeviste om, Smith Rowe vil forlænge med klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED