Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2021 10:57
Tredje interview: Heroisk Schmeichel ser fremad

Kasper Schmeichel var tredje mand til at blive adspurgt ved dagens ekstraordinære pressemøde.


Kasper Schmeichel var tredje mand til at blive spurgt ved dagens ekstraordinære pressemøde, hvor Schmeichels lederegenskaber og medmenneskelighed lyste ud.
 
Alle mennesker reagerer forskelligt, og i sådanne situationer er mønstre det mere uforudsigelige, men alligevel var Schmeichels ro, afklarethed vitterligt imponerende. Samt hans evne til at se fremad og hægte sig ved det positive ved, at Eriksen er okay.
 
- Det er en voldsom oplevelse at skulle se sin ven og sin holdkammerat ligge og kæmpe. Det er klart, at det bliver man meget rørt af. Han er her i dag, og det er jeg meget, meget taknemmelig for.
 
Om det hårdeste ved situationen:
 
- Det hårdeste var jo tanken om, hvad der kunne ske. Den konsekvens der kunne være. Hans kone og børn og hans familie skulle sidde og se på det. Det var helt sikkert det hårdeste, siger Schmeichel.
 
Ikke overraskende var Schmeichel ikke interesseret i at rette fokus mod hans egen heroiske indsats omkring den desperate situation.
 
Der var andre, der fortjente anerkendelse - 'spillerne reagerede bare på deres instinkter', forklarer målmanden. 
 
- Jeg er taknemmelig for de læger, vi har. Vores læger, fysioterapeuter og de paramedicinere, der er... Det er et mirakel, at de gjorde, hvad de gjorde.
 
- De eneste helte, der er, det er lægerne. Vi er professionelle fodboldspillere og dedikerer vores liv til at spille fodbold. Men de her folk dedikerer deres liv til at redde liv.
 
- At kunne gøre det under normale omstændigheder er et mirakel. Men at kunne gøre det under de omstændigheder, som de var i her.. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget beundring jeg har for dem. 
 
Schmeichel virkede til at have formået at komme et mentalt sted hen, hvor han virkede til at have en vis afstand til hele situationen, hvilket samtidig gjorde ham i stand til at se fremad som kollektiv:
 
- Det kendetegner os som hold og os som land, at vi står sammen helt til sidst.
 
Om at se Eriksen igen:
 
- Det var sgu dejligt at se ham. Se ham smile og grine og være sig selv. Bare lige mærke, at han er der. Det var en dejlig oplevelse, og det er noget, der har hjulpet mig rigtig meget. Det var rigtig dejligt at se ham, siger han. 
 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE