AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2019 15:50
For tredje gang i træk: Eriksen starter igen på bænken

Christian Eriksen må endnu engang tage plads på bænken for Tottenham, når de om lidt møder Bournemouth.


Tottenham brugte den forgangne landsholdspause på at skifte Mauricio Pochettino ud med José Mourinho, og det har indtil videre ikke været gavnligt for Christian Eriksen. 

Den danske playmaker har således startet på bænken i Tottenhams to første kampe under Mourinho, og i dag fuldender han så sit "hattrick", når Spurs tager imod Bournemouth. 

Her har Mourinho igen valgt at starte med Eriksen på bænken, og det er ikke sikkert, at den situation vil ændre sig lige foreløbig. 

Mourinho har tidligere antydet, at danskerens kontraktsituation har betydning for mængden af spilletid i klubben, og da parterne endnu ikke er nået til enighed om en ny aftale, skal Eriksen måske vænne sig til at starte på bænken, indtil det falder på plads. 

Danskeren kan dog glæde sig over, at han er kommet ind i begge de kampe, han er startet ude i. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED