Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tredje bud på vej: Liverpool vil kapre stor handel

Af Emil Plovgaard
14.06.2024 Kl. 17:51

Tidligere på måneden kunne italienske Tuttosport fortælle, at Liverpool havde afgivet et større bud på Michele Di Gregorio fra AC Monza.

Den italienske målmand er dog også eftertragtet hos Juventus, der angiveligt er længere fremme i forhandlingerne om den 26-årige italiener.

En ny melding fra Tuttosport går på, at Liverpool nu vil gøre et sidste forsøg på at sikre sig skudstopperens underskrift denne sommer.

Klubben fra Merseyside har i en rum tid forsøgt at hente målmanden, og nu forlyder det, at The Reds har afgivet sit tredje og sidste bud, som lyder på 25 millioner euro, svarende til 186 millioner kroner.

Men en handel ser umiddelbart ud til at være svær at indfri, idet AC Monza som nævnt er langt i forhandlingerne med Juventus.

Faktisk så langt, at Monza selv anser handlen som værende afsluttet.

Derfor vil Monzas administrerende direktør, Adriano Galliani, og spilleren selv ikke give afkald på løftet om, at Di Gregorio skal en tur til Den Gamle Dame fra Torino.

En klar fordel for Juventus, der efter flere års fravær i den absolutte top af italiensk fodbold, pønser på at slå stærkt tilbage i den kommende sæson.

Tuttosport mener at vide, at Di Gregorio i første omgang vil skifte til Juventus på en lejeaftale, som der betales 30 millioner kroner for. Herefter er der en købsoption på omkring 119 millioner kroner.

Dermed ligger handlen et stykke under det prisniveau, Liverpool ellers er klar med.

Liverpool er efter sigende i forhandlinger med Chelsea angående ung midtstopper.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce