Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tre vanvittige EM-kvalifikationskampe venter

Af Morten Bruun Jørgensen
18.11.2023 Kl. 11:50
Der er lagt op til tre ekstremt spændende kampe, der afgør flere landes EM-skæbne på mandag.

Mandag aften venter der tre vanvittige kampe i EM-kvalifikationen. 

For her spilles de sidste gruppekampe, og i tre tilfælde er der direkte dueller om en plads ved EM-slutrunden i Tyskland næste sommer på spil. 

I Danmarks gruppe kæmper Slovenien og Kasakhstan om andenpladsen, når de to lande mødes i Ljubljana. Aktuelt er Slovenien ét point foran Kasakhstan, og derfor skal udeholdet vinde i den slovenske hovedstad for at kvalificere sig. 

 

I gruppe E er det også en direkte mellem Tjekkiet og Moldova, der skal afgøre, hvem der følger med Albanien videre fra gruppen. Moldova kan med en sejr overhale Tjekkiet og sikre sig en billet, mens det for tjekkerne vil være nok at spille uafgjort i Prag. 

Endelig er der også en meget spændende duel at se frem til i gruppe C, hvor Ukraine og Italien mødes i en kamp om andenpladsen efter England. Begge nationer har 13 point, men Italien er bedst indbyrdes og vil derfor snuppe andenpladsen ved en uafgjort. 

Ukraine er på hjemmebane i opgøret, men det vil ikke kunne mærkes på samme måde, som hvis der ikke havde været krig i landet. Kampen spilles nemlig på BayArena i Leverkusen, og ukrainerne skal vinde for at komme til EM. 

Alle tre opgør spilles mandag klokken 20.45. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Av, av, av: Danmark kan havne i skrækpulje til EM

2. Bizar situation: Nation skal tabe for at komme med til EM

3. Medie: Chelsea og Manchester City risikerer nedrykning fra Premier League

4. Et tidligt bud: Her er dit EM-hold, Hjulmand

5. Muligt chokskifte: Tidl. Chelsea-flop tilbage til Premier League?

 

Annonce