Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 20:38
Tre tips: Sådan får du succes i Football Manager 2021

Studielederen for Sports Interactive, Miles Jacobson, giver tips til, hvordan du får succes i Football Manager 2021.


Football Manager 2021 er nu på gaden, og det populære computerspil giver dig muligheden for at stå i spidsen for dit yndlingshold.

Og hvis du er rigtig dygtig kan du ende med at gøre holdet til det bedste i verden. Men det kræver, at du har styr på, hvordan du skal udnytte de mange funktioner, der er til rådighed i Football Manager.

For at give dig nogle tips med på vejen har Miles Jacobson, som er chefen for foretagendet, ladet sig interviewe af London Evening Standard, hvor han giver nogle råd.

Det er en maraton – ikke en sprint
- Forvent ikke succes med det samme. Det kommer bare ikke til at ske.

Gør brug af modstanderinstrukser
- Mange folk ignorerer modstanderinstruktioner. Men det skal du ikke. Det er rigtig vigtigt. Du kan eksempelvis lukke ned for Adama Traoré eller markere Dominic Calvert-Lewin.

Forbered dig på Brexit
- Hvis du spiller i Storbritannien, vil mange ting ændre sig, når Brexit indtræffer. Systemet omkring arbejdstilladelser er noget helt andet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED