Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2021 13:02
Tre ting vi lærte af niende spillerunde

Her er, hvad vi blandt andet lærte af den forgangne spillerunde i Premier League.


Liverpool fik for alvor sat Ole Gunnar Solskjær under pres som manager for Manchester United med et ydmygende resultat på Old Trafford.

Samtidig lykkedes det for West Hams velsmurte maskine at vinde mod Tottenham, der hakker videre.

Her er tre ting, som vi lærte af niende spillerunde.

Manchester United har brug for en ny manager

Det står klart, at Ole Gunnar Solskjær ikke kan løse de problemer, som Manchester United helt åbenlyst har lige for tiden. Der var ingenting, der lykkedes i hjemmekampen mod Liverpool, der endte som en af de mest opsigtsvækkende resultater i nyere tid i Premier League.

Defensiven har store problemer med positioneringen, midtbanen er ikke afstemt, og når Manchester United skal erobre bolde, bliver der ikke ydet en tilstrækkelig indsats. De problemer har Ole Gunnar Solskjær haft lang tid til at forsøge at rette op på, men De Røde Djævle har ikke rykket sig – og nu skal han fyres, hvis Manchester United skal have oprejsning.

West Ham er blevet en velsmurt maskine

Det er ikke nødvendigvis altid lige pænt eller underholdende at se West Ham spille fodbold, men i sidste ende handler det om at skabe resultater. Og det har David Moyes formået med The Hammers.

I weekenden blev det til en fortjent 1-0-sejr hjemme mod Tottenham, der blev lukket effektivt ned af blandt andre Kurt Zouma og Declan Rice. Nu West Ham nummer fire i Premier League, mens klubben også har sikker kurs mod førstepladsen i sin Europa League-gruppe. Det må være dejligt at være West Ham-fan for tiden.

Det lysner i Arsenal

Sæsonen startede skrækkeligt, men Mikel Arteta har fået sat skik på sit Arsenal-mandskab, der nu ikke har tabt i de seneste seks Premier League-opgør. Fredag aften blev det til en flot 3-1-sejr på hjemmebane mod Aston Villa.

The Gunners spiller nu frit og underholdende. Samtidig er der blevet opbygget en vis defensiv stabilitet, og derfor ser det nu efterhånden ganske godt ud for Arsenal, der også kan drage fordel af ikke at spille europæiske kampe denne sæson. Nu er klubben á point med Manchester United, og Arsenal har pil opad. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE