AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2019 08:30
Tre tilbud: "Chicharito" er fortid i Premier League til januar

Tre MLS-klubber forsøger at hente West Ham-angriberen, erfarer Football Insider.


Javier Hernandez har haft en stor karriere, men den er også nået sit efterår, og den 31-årige angriber ser ikke ud til at få forlænget sin kontrakt med The Hammers.

Han har nu under én sæson tilbage på den, og det står hele tre amerikanske klubber klar til at udnytte. Det erfarer Football Insider.

En kilde tæt på West Ham fortæller over for mediet, at man i Londonklubben er beredte på at blive blitzet af adskillige MLS-klubber i vintertransfervinduet.

Der bliver ikke sat navn på de amerikanske hold, men West Ham forventer angiveligt, at der vil blive budt omkring £4 millioner for det mexicanske landsholds mest scorende mand gennem tiden.

Og det tyder ikke på, at The Hammers sømmer Hernandez fast. Han er heller ikke førstevalg nu, hvor Marko Arnautovic er blevet erstattet af Sebastien Haller.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED