AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 16:29
Tre tidligere Chelsea-stjerner går amok over corona-plan: I er nogle ludersønner

Didier Drogba, Samuel Eto'o og Demba Ba langer alle ud efter en række franske læger, som foreslår, at man tester for en coronavaccine i Afrika.


To franske læger har fået de tre tidligere Chelsea-stjerner Didier Drogba, Samuel Eto'o og Demba Ba på nakken, efter at de tidligere på ugen foreslog, at det mest hensigtsmæssige sted at teste for en vaccine mod coronavirussen ville være Afrika.

De kontroversielle udtalelser blev givet på den franske tv-kanal La Chaine torsdag, hvor de to franske sundhedseksperter Jean-Paul Mira og Camille Locht debatterede mulige vacciner mod Covid-19.

- Hvis jeg må være lidt provokerende, burde man så ikke udføre et sådan studie i Afrika, hvor der ikke er nogle masker, ingen behandling eller genoplivning? - Lidt ligesom med AIDS-studierne, hvor man afprøvede vacciner på prostituerede, fordi man ved, at de var meget udsatte og ikke beskyttede sig selv? spurgte Mira, hvortil Locht svarede:

- Du har ret. Vi tænker noget lignende det studie for en kur mod tuberkolose-lignende symptomer, som allerede finder sted i Afrika. Vi vil overveje at gøre noget lignende i Afrika.

Men ideen om at teste en coronavaccine i Afrika er bestemt ikke faldet i god jord hos de tre tidligere Chelsea-angribere, som alle har rødder på kontinentet.

- Det er helt utroligt, at vi fortsætter med at acceptere udtalelser som disse. Afrika er ikke noget laboratorium, og jeg tager i den grad afstand fra disse racistiske kommentarer, lød udmeldingen fra Drogba på sin Twitter-profil ifølge BBC.

Reaktionen fra Demba Ba var således:

- Velkommen til den vestlige verden, hvor hvide mennesker tror, de er så overlegne, at racisme og dumhed bliver normalen.

Samuel Eto'o nøjedes i stedet  med at skrive "Ludersønner" til klippet af de franske læger på sin Instagram-profil.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED