Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2021 10:00
Tre store navne i fare: Her er spillerne, Rangnick bør droppe i United

Ralf Rangnick ventes at blive ny - midlertidig - Manchester United-manager, og han har et stort arbejde foran sig.


Der venter en stor udfordring for tyske Ralf Rangnick, der inden længe angiveligt kan præsenteres som ny manager i Manchester United.
 
Tyskeren har ry for at kunne bygge solide hold op, og det har han således bevist hos de to Red Bull-klubber i henholdsvis Salzburg og Leipzig.
 
Nu bliver udfordringen dog af en noget anden kaliber. I verdens bedste liga, Premier League, venter De Røde Djævle desperat på sin næste titel.
 
Ifølge Tony Cascarino, der har en fortid som Chelsea-angriber bag sig, bør Rangnick sende en besked til truppen og smide flere spillere på porten.
 
Det er dårlige nyheder for blandt andre Bruno Fernandes og Harry Maguire, der indtil videre er blevet forsynet med fast spilletid for United i indeværende sæson.
 
- Jeg har læst om Rangnick, hvordan han forlanger 18 timers arbejdsdage fra sine stabsmedlemmer, og at han allerede har set flere end 20 kampe med United, siger Tony Cascarino til talkSPORT.
 
- Hvis han har set 20 United-kampe i denne sæson, så dropper han flere spillere. 
 
- Det er man sommetider nødt til. Det er ikke det mest populære, man kan gøre som manager, men man skal træffe beslutningen. Det handler ikke om at blive ved med at spille med de samme spillere for at være tro mod dem. Nogle gange skal man droppe spillere til gavn for truppen.
 
- Jeg føler, at Bruno Fernandes' bænkplads var på tid. Han har ikke levet op til det niveau, han er i stand, lyder det fra Cascarino med henvisning til midtugens Champions League-kamp mod Villarreal, hvor klubbens caretaker Michael Carrick smed ham på bænken.
 
- Men der er andre navne, der også er i fare. Aaron Wan-Bissaka er, og det samme kan siges om Harry Maguire.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE