AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 15:01
Tre signings på blokken: Disse kriterier kigger Uniteds scouts efter

Ole Gunnar Solskjær har opfordret klubbens talentspejdere til at holde særligt øje med tre kriterier.


De skal være ydmyge udenfor fodboldbanens kridtstreger, men under kamp må de gerne udvise arrogance på grønsværen - og så skal de have X-faktor.

Det er de tre kvaliteter, som Ole Gunnar Solskjær har opfordret Manchester Uniteds talentspejdere til at kigge efter, når de scouter spillere til klubben.

Og det er derfor, at The Red Devils har gjort Jadon Sancho til sommerens topprioritet, skriver London Evening Standard.  For den 20-årige engelske superstjerne opfylder alle kriterierne.

Foruden Sancho håber klubben på at lave yderligere to nye signings.  Unge Erling Håland er en anden spiller, der ligesom Sancho lever op til de kvaliteter, som Manchester United i øjeblikket efterspørger hos mulige signings.

Den 19-årige nordmand afviste ganske vist klubben tilbage i januar, men skulle han blive sat til salg allerede til sommer, står Manchester United klar til at genoptage jagten.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED