AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 14:52
Tre Premier League-klubber risikerer at misse starten på næste sæson

Europæisk deltagelse kan ende med at blive problematisk for tre klubber, der kan misse starten på næste sæson.


Gode præstationer i Europa kan nu se ud til at få konsekvenser for Manchester United, Manchester City og Wolves.

For de tre klubber risikerer at gå glip af starten af næste sæson. Det skriver The Sun.

I næste uge skal Premier League-klubberne mødes virtuelt for at aftale en startdato på 2020/21-sæsonen, og her er tre datoer på bordet; 22. august, 29. august eller 12. september.

En række klubber vil gerne have, at sæsonen først starter i september, så der er tid til en kort sommerferie, men Premier League-dommerne er angiveligt blevet fortalt, at den 22. august er den mest realistiske startdato.

Hvis det bliver tilfældet, kan det potentielt set betyde, at de tre engelske klubber, som stadig er med i Europa, ikke kan være med i første runde.

For Champions League-finalen bliver spillet den 23. august, mens Europa League-finalen er programsat til den 21. august.

Hvis klubberne skal misse sæsonstarten, kræver det imidlertid, at de når hele vejen til finalen i de respektive turneringer.

Men skulle de blive slået ud tidligere, kan de også ende med at gå glip af en sommerferie.

Europa League-turneringen varer fra 10. august til 21. august, mens de resterende Champions League-kampe spilles fra 12. august til 23. august.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED