Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2021 14:59
Tre pakker smøger på fem timer: Historien bag en af de mest overraskende transfers

Et skifte fra West Ham til Real Madrid bliver i dag anset som en af de mest overraskende transfers nogensinde.


Der var gang i transfervinduet tilbage i januar 2009, og på Deadline Day blev en transfer realitet, som bliver anset for at være en af de mest overraskende Premier League-transfers nogensinde.

Julien Faubert skiftede fra West Ham til den spanske hovedstadsklub, Real Madrid.

Nu hed holdkammeraterne lige pludselig Iker Casillas, Sergio Ramos, Guti, Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Gonzalo Higuain og Raul.

I en podcast med 433 fortæller Julien Faubert historien om det sensationelle skifte. 

- Vi var på vej i bus til kamp ude mod Fulham, og jeg så et fransk nummer ringede. Jeg svarede, og det var en gut, der fortalte, at han arbejdede for Real Madrid, og han ville gerne mødes med mig og tage en snak. Jeg sagde, at jeg var til kamp og havde ikke tid til at snakke. Jeg tog det ikke rigtigt seriøst og slukkede min telefon. 

- Efter kampen tændte jeg telefonen, og det var så vildt. Jeg havde omkring 40 beskeder fra min agent, som sagde, at jeg skulle ringe tilbage. Jeg tænkte: "Hvad sker der?". Han var i Heathrow Lufthavn. Han sagde, at jeg skulle køre hjem og få noget nyt tøj på og så komme i lobbyen, fordi han sad med repræsentanter fra Real Madrid, og de ville virkelig gerne hente mig. 

- Det var helt vildt, fordi der var så mange følelser. Jeg var ikke deres førstevalg. Det var Antonio Valencia i Wigan. Da det blev en kendsgerning, at det ikke kunne lade sig gøre, så gik vi for alvor i gang med at forhandle. Min agent røg nok tre pakker smøger på fem timer, og så blev det en realitet. 

Det endte med at blive en lejeaftale med en købsoption på den franske back, men det aktiverede Real Madrid ikke, og efter et halvt år vendte han tilbage til West Ham.

Selv om det blot var en kort lejeperioder, bliver denne handel anset for at være en af de mest overraskende og mærkelige transfers. 

Om opholdet i Real Madrid isiger han selv: 

- Det var en vild verden. Folk laver måske sjov om skiftet, men Real Madrid henter ikke spillere for sjov. De så noget i mig. Det var vildt, men jeg forbedrede mig som spiller. 

DELTAG I VORES KONKURRENCE OM FIFA 22 HER:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE