Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tre jokere: De kan gøre en forskel på dit managerhold

Af Morten Bruun Jørgensen
13.09.2023 Kl. 11:47
Få tips til tre jokere, der kan gøre en forskel på dit managerhold på holdet.dk.

Vi elsker managerspil, og derfor skriver vi inden hver runde optakter til Premier League-managerspillet på holdet.dk. 

I femte runde kan det være en overvejelse værd at se bort fra Erling Haaland, når Manchester City skal på en svær udebanetur til West Ham, der er kommet rigtig godt fra land i denne sæson. 

Det åbner for, at der er luft i budgettet til at foretage nogle interessante valg, og herunder kigger vi nærmere på tre jokere, der kan gøre en forskel for dig. 

Darwin Nuñez
På bare 96 minutters spilletid har den uruguayanske landsholdsspiller scoret to gange og lavet en assist for Liverpool. Det har resulteret i 1,79 xG og 0,58 xA, hvilket er meget imponerende tal. Liverpool skal på udebane møde Wolverhampton lørdag eftermiddag, og vi får lov at se klubbernes startopstillinger, inden der lukkes for transfers. Hvis Nuñez starter, skal han ind på dit hold.  

 

Manor Solomon
Israeleren er ny i Tottenham, men inden landsholdspausen fik han sin første startplads, og den greb han ved at levere to assists. Det gør ham rigtig interessant til hjemmekampen mod Sheffield United, hvor Ange Postecoglou kan tænkes at ville benytte den samme fronttrio som mod Burnley, hvor det resulterede i fem scoringer. Solomon er måske ikke den store målscorer, men til en pris på 4,2 millioner er en god joker. Der er også kun 0,4 procent, der har ham.

Matt Turner
Med en ejerandel på 0,2 procent er den amerikanske landsholdsmålmand ikke særlig populær blandt managerspillerne, men det bør han være til den kommende kamp på hjemmebane mod Burnley. For oprykkeren har været virkelig dårlige til at skabe chancer indtil videre, hvilket sølle 2,61 xG i tre kampe vidner om. Nottingham Forest har vist sig at have en fornuftig defensiv og holdt senest nullet mod Chelsea. Derfor kan Turner være en god joker til dit hold. 


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce