AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 23:51
Tre billige Aston Villa-spillere United bør hente

Hvis Manchester United vil forstærke sig og samtidig spare lidt pund, kan klubben med fordel henvende sig i Aston Villa, mener ekspert.


Man siger nogle gange, at gode råd er dyre.

Men sådan behøver det måske ikke nødvendigvis at være for Manchester United, hvis De Røde Djævle skal handle ind denne vinter.

I hvert fald ikke, hvis storklubben følger fodboldeksperten Alan Brazils tip. United bør nemlig overveje at vende blikket mod Birmingham og gå efter tre Aston Villa-spillere, som kan fås til fornuftige penge - altså i fodboldmæssig forstand. Det skriver Football Fancast.

Her er de tre spillere:

Tyrone Mings
Forsvarsspilleren har gjort det godt for Villa i denne sæson, hvor han har været en af holdets profiler. Det var han også i sidste sæson for den sags skyld, hvor han hjalp klubben til at rykke op i Premier League.
Forleden fik Mings landsholdsdebut i en alder af 26. Sammen med resten af England holdt han nullet mod Bulgarien.
Tyrone Mings står i skrivende stund til at koste £18 mio.

John McGinn
Lidt af et røverkøb. Villa hentede skotske McGinn for £2,7 mio. i 2018. I mellemtiden er midtbanespilleren bare blevet bedre og bedre og er da også forlængst blevet rygtet til større klubber. Pt. har han en estimeret værdi af £6,5 mio.

I en landskamp for nylig scorede 25-årige McGinn i øvrigt tre mål i første halvleg, hvilket gjorde ham til den første skotte i 67 år, der har lavet hattrick i første halvleg af en landskamp.
Og Manchester United kunne godt bruge en målfarlig midtbanespiller i øjeblikket.

Jack Grealish
Anfører på Villa Park. 24-årige Grealish hører til på den offensive midtbane, men kan også tage en tjans på kanterne. Har lagt op til tre mål i denne sæson. Englænderen er vurderet til £25 mio.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED