Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tre alarmerende statistikker viser Manchester Uniteds store nedtur

Af Emil Plovgaard
21.09.2023 Kl. 11:59
Erik ten Hags mandskab er i knæ.

Det er næppe gået nogens næser forbi, at Manchester United ikke ligefrem har fået den bedste start på indeværende sæson.

Tre ud af fem Premier League-kampe er endt med nul point, mens klubben onsdag aften led sit tredje nederlag på stribe, da Bayern München besejrede klubben med 4-3 i Champions League-gruppespillet.

 

Lokalavisen Manchester Evening News fremhæver tre alarmerende statistikker, der illustrerer Manchester Uniteds store nedtur i denne sæson.

Nederlaget i München var tredje kamp i træk, hvor klubben lukkede tre eller flere mål ind. Det er noget, der ikke er sket for klubben siden december 1978.

Derudover har man lukket to eller flere mål ind i fem kampe i træk for første gang siden 2001.

Den tredje og sidste alarmerende statistik har igen noget med indkasserede mål at gøre. Klubben har lukket 14 mål ind på tværs af samtlige turneringer, og det er flest af alle Premier League-klubber i indeværende sæson.

Det tyder altså på, at Manchester United har lidt af store, defensive problemer. Det er noget, der skal løses for klubben, hvis resultaterne skal forbedres.

Det bliver dog ikke nemmere af, at Raphaël Varane, Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw og Tyrell Malacia alle er ude med skader.

I onsdagens nederlag mod Bayern München var Harry Maguire heller ikke med som følge af en skade.

I offensiven må man undvære Jadon Sancho og Antony, der er udeladt på ubestemt tid som følge af personalesager. Netop Jadon Sancho er blevet afvist af en storklub – læs mere her.

Manchester United skal forsøge at udbedre skaderne, når klubben lørdag gæster Burnley i Premier League.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. To år efter United: Nu har Solskjær fået nyt job

2. Nu er det slut: Højbjerg-aftale er udløbet

3. Haaland når vild milepæl: Så rig er han

4Afsløring: Sådan fungerer Tottenhams Harry Kane-klausul

5. Milliarder er kommet i kassen – Chelsea får ny investor

Annonce