Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:05:2021 14:12
Travl sommer i vente: Arteta varsler store ændringer

Arsenal-manageren forbereder sig på en sommer med mange beslutninger i forhold til gamle og nye spillerne.


Mikel Arteta advarer om, at der vil ske store ændringer i Arsenal-truppen til sommer og håber samtidig, at det forhåbentlig er slut med at betale spillere for at forlade klubben. 

Den spanske manager er under gevaldigt pres efter sit mandskabs exit i Europa League, hvor London-klubben derudover ser ud til at stå over for en sæson uden europæisk fodbold for første gang i 25 år. 

Det forventes et travlt transfervindue til sommer, hvor klubbens udskældte ejere, Kroenkes, har givet indikationer på, at der skal investeres til fremtiden, hvilket eftersigende behager Arteta. 

- Der er så mange ting at gøre, fordi vi har udlånte spillere og spillere med ét tilbage af deres kontrakter, og det vil afhænge af, hvad der sker med de spillere, fortæller Arteta til Evening Standard. 

- Og hvem vi er i stand til at hente, vil afgøre, hvor vi står. Vi har lagt en plan, hvor der vil ske store ændringer, og vi (Arteta og Edu, tekniske direktør), taler regelmæssigt sammen for sommeren. 

- Jeg ved endnu ikke, hvad sommeren bringer, men jeg tror ikke, vi behøver at skulle betale spillere for at forlade os, siger manageren og henviser til blandt andre Mesut Özil og Shkodran Mustafi. 

Lucas Torreria og Matteo Guendouzi forventes at skulle forlader the Gunners til sommer. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED