Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:10:2020 13:45
Traore om olie-trick: Modstanderne kunne slet ikke forstå det

Adama Traore er glad for at have sit olie-trick, der gør det svært for modstanderne at holde fast i ham.


Det er ikke ret mange spillere, der kan følge med, når Adama Traore først sætter tempo på.

Derfor må modstanderne hive fat og holde i hans arme for at kunne stoppe den hurtige spanier, og det skabte også skulderproblemer.

Nu er det blevet sværere for modstanderne, da Adama Traore nu smørrer sine arme ind i olie, så modstanderne har svært ved holde fast.

- Staben kom på en meget klog idé, fordi de vidste, at jeg havde problemer med min skulder. Modstanderne hev fat i mine arme for at gøre det sværere for mig at løbe og rev i min skulder. Hvis man tager olie på, så er det umuligt for dem at holde fat i mig. Især hvis jeg løber, siger Adama Traore til Daily Mail.

- I den første kamp var det meget sjovt, fordi mange spillere prøvede at hive fat i min arm, og de kunne ikke fange mig. De spurgte mig: "Hvad sker der?", og jeg svarede bare, at jeg ikke vidste det. 

- Nu ved alle det, men det er ligemeget. Det er vigtigt for mig, fordi nu skal de prøve en anden taktik. Nu har jeg olie på armene, og jeg kan slippe væk, lyder det fra Traore.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED