AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 08:17
Transfertravlt i Liverpool: Klopp kan gentage successen

Der kan komme til at ske en hel del hos Liverpool i løbet af sommerens transfervindue.


Loris Karius, Alex Manninger, Joel Matip, Ragnar Klavan, Sadio Mané og Georginio Wijnaldum.

Det var de seks spillere, der kom til Liverpool den første sommer, hvor Jürgen Klopp havde ansvaret. En lignende travl transfersommer kan være i vente hos the Reds.

Sådan skriver Liverpool Echo i dag.

Det nuværende Liverpool-mandskab er utrolig stærkt og har uden tvivl været det bedste hold i Europa set over en længere periode, men for at holde konkurrencen på holdet i hævd skal der ske nogle udskiftninger.

På målmandsposten regnes Andy Lonergan med at forlade klubben, og derfor skal Jürgen Klopp formentlig finde en ny tredjemålmand, som han gjorde det med Alex Manninger i sin første sommer som Liverpool-manager.

I forsvaret er Dejan Lovren i øjeblikket rygtet væk, mens Nathaniel Clyne har kontraktudløb og med alt at dømme ikke får aftalen forlænget. Det betyder sandsynligvis, at der skal hentes en eller to nye forsvarsspillere, hvoraf den ene kan tænkes at skulle kunne dække ind på venstre back.

Længere fremme på banen er der en klar forventning om, at både Adam Lallana og Xherdan Shaqiri skal videre til sommer, og det efterlader huller på midtbanen. Her skal Jürgen Klopp på kig efter spillere, der kan tilbyde samme værdi for pengene, som Sadio Mané, der kostede under 300 millioner kroner for fire år siden.

Det kan blive svært at finde i både Jadon Sancho og Kai Havertz, men måske kan Todd Cantwell være et bedre bud på en sådan spiller.

Liverpool Echo skriver dog, at det ikke vil overraske nogen, hvis Liverpool køber en angriber til at tage kampen op med Roberto Firmino, der ikke rigtig bliver presset af Divock Origi på nuværende tidspunkt.

Avisen gør det også klart, at the Reds kan komme til at bruge mere end de 500 millioner kroner, klubben spenderede i sommeren 2016, men Jürgen Klopp kan forsøge at gentage succesen og gå en travl sommer i møde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED