AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 19:24
Transfertid: Her er 10 store sommertransfers du måske har misset

Vi har fundet 10 sommertransfers, du måske har misset i første ombæring.


Pape Gueye

Den 21-årige midtbanespiller signede for Watford allerede tilbage i april, men nu er han i stedet blevet officielt præsenteret som ny Marseille-spiller.

Hvordan hænger det lige sammen?

Spilleren var åbenbart ikke tilfreds med skiftet, ændrede sin agent, og hans nye repræsentant fandt hurtigt noget, som angiveligt ikke gjorde aftalen med The Hornets bindende.

På dagen, hvor han skulle være blevet Watford-spiller officielt, skrev han i stedet under på en fireårig aftale med Marseille. Watford planlægger angiveligt at lægge sag an.

 

Nathan

Chelsea har gennem årene og har stadig et utal af spillere, som aldrig for alvor har fået chancen for klubbens førstehold, men som i stedet har tilbragt sæson efter sæson på udlån.

Den 24-årige brasilianske winger Nathan er sådan én. Han fik aldrig en førsteholdskamp for The Blues, men forlod officielt klubben efter fem år til fordel for Atletico Mineiro i hjemlandet torsdag.

 

Thomas Meunier

Det var længe ventet, at den belgiske back ville ende i Premier League, hvor særligt Tottenham skulle have udvist interesse i at signe ham på en fri transfer.

Men som Manchester United også har erfaret, er Dortmund en hård konkurrent på transfermarkedet, og den 28-årige højreback har nu skrevet under på en fireårig kontrakt med det tyske storhold.

 

Pablo Moreno

Manchester City har signet den 18-årige spanske angriber Pablo Moreno fra Juventus.

Han er måske endnu intet stort navn, men med en fodbolduddannelse fra Barcelonas La Masia kan han blive fremtidens Sergio Aguero for The Cityzens.

 

Achram Hakimi

Inter står for en af sommerens hidtil bedste signings, da det lykkedes den italienske storklub at krejle det marokkanske back-talent for kun €45 millioner.

Der var rygter om interesse fra Manchester City og Chelsea, men Inter gled hurtigt ind i forhandlingerne og fik en handel på plads.

 

Henrikh Mhkitaryan

Armeneren står til at blive hængende i AS Roma i endnu en sæson på en lejeaftale, og med kontraktudløb for Arsenal i sommeren 2021 betyder det i praksis, at han formentligt har spillet sin sidste kamp for The Gunners.

 

Morgan Schneiderlin

Everton signede i sin tid franskmanden for 150 millioner kroner, men tog sidste uge afsked med midtbanespilleren efter flere sæsoner på Goodison Park, hvor han aldrig for alvor fik etableret sig.

Han er nu skiftet til Nice for en pris på omkring sølle 15 millioner kroner.

 

Mario Pasalic

Atalanta havde en købsoption på den kroatiske lejesvend, som snart har tilbragt to sæsoner i klubben på udlån for Chelsea.

Han er fast mand for de offensive italienere, så det kom ikke som nogen overraskelse, da klubben signede ham permanent for omkring 112 millioner kroner.

 

Miralem Pjanic

Den bosniske midtbanemaestro tager turen fra Juventus til Barcelona på en fireårig kontrakt i et skifte, som kommer til at koste det catalanske storhold omkring £60 millioner.

Sarri var aldrig helt tilfreds med at have ham som sin kontrollerende midtbanespiller.

 

Arthur

Mens Barcelona får Pjanic, får Juventus så brasilianske Arthur i retur for omkring £75 millioner.

Den 23-årige tekniker har skrevet under på en femårig aftale med Den Gamle Dame efter at have mistet sin startplads hos catalanerne.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED