Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 17:34
Transferrygter og kontraktudløb næste sommer: Agüero har taget beslutning om City-fremtid

Manchester Citys argentinske stjerneangriber Sergio Agüero har kontraktudløb med de forsvarende Premier League-mestre i sommeren 2021.


Sergio Agüeros agent har afsløret, hvad fremtiden bringer for den 31-årige angriber, og han afslører, at Agüero ingen intentioner har om at forlade Manchester City før tid.

Argentineren er den mest scorende i klubbens historie, og han er stadig en meget vigtig spiller for Guardiolas mandskab. Han er samtidig den mest scorende udlænding i Premier Leagues historie, og han viser ikke tegn på, at han drosler ned for målscoringen.

Angriberen har aldrig lagt skjul på, at han ønsker at returnere til sit hjemland for at slutte sin karriere, hvor hans tidligere klub Independiente offentligt har annonceret deres interesse.

De seneste par uger har Agüero været sat i forbindelse med Inter Milan og Real Madrid, da hans kontrakt udløber næste sommer, og Manchester Citys mulige udelukkelse fra Champions League lurer, skriver Manchester Evening News.

Men hans agent Hernan Reguera er altså ude at lukke ned for rygterne om et skifte for Agüero, før hans nuværende kontrakt udløber.

- Sergio har en kontrakt med Manchester City til slutningen af juni 2021. Der er ingen chance for, at han forlader klubben før tid, efter det vil vi se, hvad der sker, sagde agenten til FcInterNews.

- Har jeg snakket med Inter? Nej, og det er der en simpel forklaring på. Agüero er super glad hos Manchester City, og han har ingen intentioner om at skifte klub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED